Wat gebeurt er toch allemaal?

Wat gebeurt er toch allemaal?

Soms moet je keuzes maken, klinkt heel zwaar, maar dat is toch echt wat ik er zelf van maak.

Hoe leuk ik het ook allemaal vind, creatieve lessen geven, kinderfeestjes, lesmateriaal maken, schminken en op markten staan met decoratie materiaal, geboorte borden, welkomstborden, creatieve opdrachten, kinderhoeken op info dagen/beurzen en zo zijn er nog meer dingen die ik doe. En terwijl ik dit opschrijf is het toch echt wel duidelijk dat ik echt te veel doe. Maar het is allemaal zo leuk en ik help ook graag anderen met mijn creativiteit.

Het is een feit, ik heb nou eenmaal een zeldzaam auto immuunziekte (Henöch Schönelein) en daar zal ik toch mee moeten leren leven. En ik moet dan toch ook echt wel toegeven dat sommige werkzaamheden lichamelijk van mij gewoon te veel vragen. Misschien een klein stukje uitleg. 

Bij warmte is het een feit dat je haarvaten wijder open gaan staan wat normaal gesproken geen probleem is. Maar bij mij is het dus zo dat door het uitzetten en de druk die op de haarvaten komt, de haarvaten kapot knappen. Dat geeft bloeduitstortingen en het zijn wondjes in je lijf, die me lijf vervolgens weer aanvalt en zorgt voor ontstekingen. Dus je zult begrijpen dat ik in de warmere maanden dan gewoonweg niet meer op braderieën kan staan om te schminken of om festival haren in te vlechten. Laat staan een hele dag workshops of creatieve lessen geven.

Tja wat dan? Nou kun je al geboorte borden bij CreaBus kopen en huren in Doetinchem en Gendringen. En heb ik de afgelopen jaren ook een aantal trouw decor stukken mogen maken waaronder welkomstborden en backdrops.

Daarom gaat CreaBus door met geboorte borden en welkomstborden, dus geboorte decor en trouw decor. Handgemaakt decor maakt toch juist die speciale momenten nog mooier.

Zondag 22 juli ben ik dan ook te vinden op de Achterhoekse Wedding event. Om misschien jullie wel te kunnen helpen om met unieke, handgemaakte trouw decor jullie dag nog mooier te maken.

Dus gaan jullie trouwen in 2025 of 2026? Of ken je iemand die gaat trouwen?

Volg CreaBus op facebook, Instagram of Tiktok en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Daarbij kan ik in de koude maanden wel workshops geven en blijf dat ook doen. Ook online met DIY schilder lessen om in 10 stappen een leuk design te maken. Want de missie van CreaBus blijft want iedereen kan creatief zijn. Of dat nu aan de keukentafel is met de buurvrouw samen of tijdens een workshop met een vrijgezellenfeest. Het is gewoon leuk! 

 

Terug naar blog