Paintparty, gemuudelijk en creatief avondje uit!

Paintparty, gemuudelijk en creatief avondje uit!

“Iedereen kan creatief zijn!” dat zeg ik al van kinds af aan en daar ik heb nu mijn missie van gemaakt om mensen dat weer te laten ervaren.’ Aldus Linda van CreaBus. Mensen hebben door de jaren heen ergens gehoord dat, het geen wat ze maken niet mooi is of niet goed genoeg is en stoppen daardoor met creatief bezig te zijn. En dat is zo zonder want creatief bezig zijn is niet alleen leuk maar ook  nog eens heel gezond!

De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en nu moeder van 2 dochters, heb ik veel ervaring mogen opdoen bij het ‘creatieveren’ van kinderen. Knutselen zoals kinderen dat doen zijn de beginselen van creatief bezig zijn. Het is niet alleen goed voor de motoriek maar ook qua denken. Door creatief bezig te zijn ga je ook anders kijken naar dingen. Je leert gemakkelijker te werken vanuit oplossingen, kijken naar mogelijkheden die wel kunnen. Dit is goed tijdens de school periodes van kinderen maar vergeet niet, ook later binnen het werkveld. Daarom geef ik nog steeds creatieve lessen en wil daarbij nu ook graag volwassen uitdagen. Ik krijg zo vaak op het schoolplein te horen dat ouders denken dat ze niet creatief zijn. En tevens hoor ik dan ook vaak van ik zou wel graag eens wat creatiefs willen doen maar ik weet niet hoe, of waar ik moet beginnen en zo.

Dat idee liet mij niet los. Wat nou als ik een creatieve les, een workshop zo ga maken dat je toch de gezelligheid hebt van de horeca, dus kunt genieten van je borrel en tevens creatief aan de slag kunt. Dat gemuudelijke en in een sfeervolle ruimte stap voor stap een leuk en uniek design maken is dan tevens een gezellig avondje uit. Vanuit America is het venomeen PaintParty’s of Sip and Paint zoals het ook wel genoemd word komen overwaaien. En nu zie je het ook hier in Nederland steeds meer. In de randstad is het al steeds meer bekent maar hier in de Achterhoek nog niet zo. En om dat nu te veranderen en ook de paintparty’s te introduceren is CreaBus samen met BEA bar en events in Wehl een samenwerking aangegaan voor een Paintparty avond. De eerste avond is dan ook vrijdag avond 6 oktober en de ticket verkoop is daarbij al begonnen.

Klik hier om jouw ticket te bestellen!

Terug naar blog